Gelpolish

Wie houdt van prachtig gelakte nagels, is gelpolish de ideale uitvinding! Met de komst van de gelpolish heb je geen last meer van beschadigingen binnen enkele dagen. Een van de beste voordelen is dat de gelpolish direct droog is na het uitharden onder de LED lamp. Je kan dus direct weer verder met je dagelijkse bezigheden zonder je zorgen te hoeven maken om je nagellak.

Net als nagellak wordt gelpolish aangebracht, maar met de kwaliteit van een gel. Het product is sterk en flexibel en biedt daarnaast een goede versteviging voor de natuurlijke nagels. Je zal merken dat je nagels minder snel zullen beschadigen. De gelpolish wordt dun aangebracht, waardoor de nagels er heel natuurlijk uitzien met een prachtige glans en/of kleur. Afhankelijk van de groei van de natuurlijke nagel en rekening houdend met de omvang van de nagels blijft de gelpolish op een gezonde natuurlijke nagel gemiddeld 3 tot 4 weken mooi.

Zowel mogelijk op de handen als op de voeten, inclusief manicure

Gel versteviging

Voor de iets langere nagels kan het noodzakelijk zijn om de nagels te verstevigen door middel van gel. Gel versteviging is ook een absolute aanrader op de kortere nagel die snel breekt of scheurt. De houdbaarheid van verstevigde nagels is gemiddeld 3 tot 4 weken. Dit is afhankelijk van de natuurlijke groei van de nagels en hoe er met de nagels om wordt gegaan. Voorafgaand aan de versteviging wordt er een manicure uitgevoerd, gevold door een rubber base-coat die de natuurlijke nagels beschermt. Vervolgens wordt er bovenop deze laag de gel aangebracht en wordt de nagel in vorm gevijld. Daarna kun je er voor kiezen om een kleur toe te passen. Het geheel wordt uiteindelijk weer afgemaakt met een topcoat.