Wenkbrauwen verven

Door je wenkbrauwen te verven hoef je niet meer dagelijks je wenkbrauwen te tekenen. De behandeling bestaat uit het schoonmaken en ontvetten van de wenkbrauwen. Vervolgens wordt de verf, met de door jouw gekozen kleur, aangebracht met een penseel. De verf heeft 5 minuten nodig om in te werken en wordt vervolgens weer verwijderd van de wenkbrauwen. De gehele behandeling duurt ongeveer 15 minuten. De verf blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zitten op de wenkbrauwen.

Brow mapping

‘Als je wenkbrauwen maar goed in model zitten!’ is vandaag de dag een belangrijke basisvoorwaarde voor een mooie uitstraling. Door middel van meet- en tekentechniek wordt een wenkbrauw uitgemeten die perfect past bij de gezichtsvorm van de klant. LaVi werkt met een gekleurd touw waarmee we de wenkbrauwen zorgvuldig kunnen uitmeten. Vervolgens worden de wenkbrauwen geshaped en geverfd.

Henna brows

Als je langer plezier wil hebben van geverfde wenkbrauwen zijn Henna brow een uitkomst! Net als bij het verven met gewone wenkbrauwverf gaat het bij henna brows om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes tot wel 5 weken. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, vijf tot wel veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.