Wimpers verven

Met minimale inspanning is het verven van je wimpers de perfecte behandeling om je look te upgraden. Niet iedereen is gezegend van donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Het verven van je wimpers is daarom dé manier om dit te kunnen creëren.

De behandeling bestaat uit het schoonmaken en ontvetten van de wenkbrauwen. Vervolgens wordt de verf, met de door jouw gekozen kleur, aangebracht met een penseel. De verf heeft enige tijd nodig om in te trekken en wordt vervolgens weer verwijderd van de wimpers. De gehele behandeling duurt ongeveer 15 minuten. De verf blijft gemiddeld 3 tot 4 weken zitten op de wimpers.

 

Wimperlift

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle en gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Wimperlift is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Wimperlift is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers. Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals jij ze zou willen? Ook dan is deze behandeling dé ultieme oplossing. LaVi werkt met siliconen pads in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect, direct vanaf de wimperrand, zonder knik halverwege de wimpers! Samen bespreken we welke krul in de wimpers het beste bij je past. Afhankelijk van je eigen wimpergroei geeft een wimperlift de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! Deze unieke formule zorgt daarnaast ook voor gevoede en gezonde wimpers en is absoluut niet schadelijk voor de eigen wimpers.